Betoverend Denemarken

(English below video) Dankbaar ben ik, dankbaar met al jullie zegeningen die ik mocht meenemen, dragen en daardoor prachtige plekken intens mocht begroeten in de Deense bossen en aan verlaten kuststukken. Ik ontmoette 200 jarige berken, 2000 jaar oude eik, een knoestige oeroude Linde op een verloren landtong. Ik struinde door wat de sahara leek, langs verloren graven en weggekwijnde kerkhoven. Ik dwaalde langs onontgonnen wilde bossen en ontmoette er vele oude wijzen. Ik zat aan prachtige stranden en doopte zegeningshoutjes in de zee … een relaas in woord zal nog volgen in mondjesmaat…. Een videootje en samenvatting van al de verspreide energie der zegeningen die recht uit jullie hart kwam kan je hieronder alvast genieten. Ik laat de tocht bezinken en breng nog terug in verhaal en klank…. er kriebelt alweer een nieuw landschap… de uitnodiging voor ceremonie en blessings volgt in juli…. We are brothers, we are sisters, beyond borders, we are One…. aho.

I am grateful,… grateful with all the blessings that I was gifted to take with meand carry along. I intensely enjoyed beautiful places in the Danish forests and on deserted coastal stretches. I met 200 year old birches, 2000 year old oak, a gnarled ancient Linde tree on a lost headland. I wandered through what seemed like the Sahara, past lost graves and languishing graveyards. I wandered through wild forests and met many ancient sages. I sat on beautiful beaches and baptized blessing sticks in the sea … a story in words will follow in dribs and drabs …. You can already enjoy a video and summary of all the shared energy of the blessings that came straight from your heart. I let the journey sink in and bring it back in words and sound…. a new landscape is yet calliong out again… the invitation for ceremony and blessings will follow in July…. We are brothers, we are sisters, beyond borders, we are One…. aho

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven