Eli

Ik ben Eli, troubadour, danser des levens, bomenvriend en ontdekkend nieuwsgierig kind, intens, vurig passioneel en waterig emotioneel,…

Het ‘geraakt worden’ en ‘anderen raken’ is een rode draad door mijn leven.
Geraakt worden door mensen hun persoonlijk verhaal, van spontane ontmoetingen op de tram, tot verhalen die ik door de jaren als ervaren hulpverlener te horen kreeg.
Ontroerd worden door de puurheid van de  natuur en de schoonheid van eenvoud.
Betoverd worden door te dansen of samen muziek te brouwen en trancereizen te maken.
Letterlijk en figuurlijk geraakt te worden tijdens een gevecht.
Geïntrigeerd door de verwondering van deelnemers aan de lessen magie.
Bewogen door het intens samen beleven van sacrale energie tijdens rituelen.
Begeesterd door intens beleven, ervaren en ontdekken van het levenspad.

Als kind droomde ik ervan om Shaolin Monnik te worden. De overgave waarmee de monniken zich verdiepten in filosofie en krijgskunsten sprak tot mijn verbeelding. Met dezelfde devotie ben ik langs paden van martial arts, dans, muziek, theater en natuurfilosofie gewandeld. Ze brachten me handvatten voor het dagelijks leven, expressie in vrijheid en overgave. De kracht van focus en puurheid, eenvoud en gebed. De staat van ‘vol-ledig’ zijn en eenheid met de kosmos. Het bracht puur spelplezier en verbinding in oprechtheid.

De interesse in verscheidende levensfilosofieën startte bij het verdiepen in verscheidene martial arts. Deze oosterse krijgskunsten openden de weg om vanuit intuïtie en je hart te kijken naar het leven. Je ondervindt er aan den lijve en dat maakt zulke lessen ook zeer tastbaar.

Dans en muziek zijn voor mij als adem. Onmisbaar en essentieel. Vol overgave heb ik me al doende verdiept in hedendaagse dans,  (contact)impro, bewegingstheater en danstherapie.

Als puber vond ik het heerlijk om via Q-base eigen liedjes te brouwen, gitaar te spelen, te zingen. Deze liefde voor klank is alleen maar groter geworden en vond zijn wegen via shamanic soundhealing en het maken van ambient muziek.

Geïntrigeerd en nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen heb ik steeds gekozen voor studies in de menswetenschappen: maatschappelijk assistent, cognitieve gedragstherapie,energetisch healingswerk, dansdocent,…

De natuur is voor mij de grootste inspiratiebron, Het pad wandelde langs Wicca en trainingen aan de Obod en British Druid Order, Noors Sjamanisme, Runen en GaldR

Al deze wegen kruisen mijn levensweg en al deze kruispunten weef ik samen tot één geheel. Een uniek brouwsel van verschillende smaken, kleuren, geuren.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan gerust proeven!

Scroll naar boven