Meditation Music

Lieve mensen, tijdens de zomer graaf ik door archieven van audiomateriaal. Live fragmenten van ceremonies, geleide meditaties, studio-opnames,… heel wat pareltjes liggen onder het stof… Dra allemaal beschikbaar op spotify, apple music, itunes en andere muziek fora. Hieronder vind je een meditation playslist waar alle meditatieve muziek voor relaxatie en journeys zal in geplaatst worden. Spread the word, let the music be heard! Voeg de songs gerust toe aan je eigen playlist, volg deze bestaande, deel met anderen, volg het profiel van The land of äR… kies gerust hoe jij deze muziek verder wil laten stromen als deze met je resoneert…. Hier onder alvast een rechtstreekse link naar de spotify playlist ! Ik wens je een ontspannen zomer, vol frisse malse regen, vol verwarmende zon … en hou zeker de playlist van The land of äR in de gaten voor passende ontspannende muziek!

Warme groeten en tot weldra!

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven