La Gomera

Nieuwe streken ontdekken, de troubadour op tocht. Zwoele temperaturen tussen de bergen …. de sappige verse mango’s van de bomen plukken… cactusvruchten proeven… de wijsheid van de stenen landschappen en de mystieke laurierbossen… de mist en koude wind maakt je weer wakker en sluiers van verhalen en geschiedenis dwalen door het bos op het vulkanisch eiland…. Prachtige boomwezens die wij hier niet onder ons hebben… giganten en kronkelende wezens in een semi regenwoud… Ogen te kort … verwondering alom…. en uiteraard klanken van de oceaan, watervalgeklater ,… dat dra weer nieuwe muziek zal worden voor jullie om op te journeyen …. prachtige stukken hout zijn meegereisd en zullen magische talking sticks, drumstokken of ratels worden…. Ik kijk al uit naar een terugkeer naar deze prachtige eilanden…..

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven