Beyond Borders Executieplaats

(English below) Het ‘pelgrimmen’ naar deze heftige plaats roept; en wel om de tocht uiteraard met jullie zegeningen aan te vatten! Sedert 2 jaar wil ik deze plaats ten gronde bezoeken, maar het is zulk ene heftig verhaal dat het toch altijd wat uitgesteld bleef. Ik neem de tijd om jullie mee te nemen in het verhaal… als het roept… voel je vrij om zegeningen vanuit je hart mee te geven voor deze plaats… Ik neem jullie even mee in de video naar dieper verhaal van deze plek… ik hoop van jullie te horen… aho


‘Pilgrimming” to this intense place calls out; and of course to do this with your blessings for the spirit of this place. I have wanted to visit this place for 2 years now, but it is such an intense story that it has always been postponed. I take the time to take you into the story… if it calls… feel free to give blessings from your heart for this place… I will take you into the video to a deeper story of this place… hope to hear from you… aho

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven