WinterBlues

(English below) Een fikse infectie op de luchtwegen zet me even in WinterBlues – modus. Met ‘fleecen sezzekes’ in de zetel of achter het scherm ontwaar ik een oude impro met gitaar. Geen nieuw brouwsel dus, maar her-ontdekken van wat eens een verloren winternamiddag achter gitaar en loopstation was. Geen grootse dingen, louter wat WinterBlues sfeer… passend bij dit weertje van druilen en draaien …. drankje dabei…. en mijmeren bij de waaiende grijze wolken met deze klank… enjoy 😉

A serious respiratory infection puts me in ‘Winter Blues mode’ for a while. With ‘fleecen blankets’ in the sofa or behind the screen, I discover an old improvisation with guitar. So no new brew, but rediscovery of what was once a lost winter afternoon behind the guitar and loop station. No big things, just some Winter Blues atmosphere… fitting for this weather of drizzling and windy weather…. sitting along the window with a warm drink…… and muse with the blowing gray clouds with this sound… enjoy 😉

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven