Beyond Borders Pelgrimstocht

In december trek ik er op uit, over de grenzen … 7 december vertrek ik om een Eifel tocht langs de ‘Sigfried linie’ te wandelen; te luisteren, te zijn, samen met het landschap waar ik in verdwaal. Voelen hoe de energie is, wat er ‘hangt’ en wat nog gezien en gehoord wil worden. Wil je graag iets meegeven voor op de tocht, een blessing, een steentje of houtje, een zegen, krachtwoord, troostwoord…. voor het landschap, de plek zelf, het verleden en toekomst….

Wil je graag een herinnering, gedicht meegeven? Een wens voor het groter geheel …. neem dan gerust contact op. Al deze wensen, woorden, zegeningen zet ik in Sigil vorm op steentjes en houtjes. Deze draag ik met aandacht heel de wandeltocht mee en schenk ze daar waar het landschap roept en ze welkom zijn. Ik schenk ze in stilte, met een lied of klein ritueel…

Stem je graag daarop af in meditatie.. voel je dan vrij om de beyond borders meditatie in te gaan .. breng gerust terug wat nog verteld wil worden…. neem gerust contact op, stuur gerust een mail of bericht ….

Een relaas van deze ervaringen en dit delen van de tocht en zegeningen breng ik daarna terug via poëzie, foto’s , video en klank op de blog van beyond borders. Warme groeten, Eli De Troubadour

English version:

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven