Sunrise

( English below) Een nieuw lied is ontstaan. De eerste adem van de ochtend, de frisse bries van zuurstof voor de zon ontwaakt. Het krieken van de dag, de blessings van een hoopvol begin. Terug naar de basis, chacapa’s van kastanje, shruti en stem…. Voel je vrij om in te tunen, te journeyen, terug te brengen wat het je vertelt in spirit, te delen in warme vreugde, te vibes te verspreiden, warme groeten van Eli de Troubadour

A new song has emerged. The first breath of the morning, the fresh breeze before the sun awakens. The crack of dawn, the blessings of a hopeful start. Back to basics, chacapas of chestnut, shruti and voice… Feel free to tune in, journey, bring back what it tells you in spirit, share in warm joy, spread the vibes, warm regards, Eli de Troubadour

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven