De Weg van het Woud

Een intense dag met Eli in het bos, bij de bomen waar hij me moeiteloos in verbinding mee brengt. Ik voel me gedragen, en kan moeilijke thema’s in de ogen kijken vanuit de veiligheid die er is. Het werkt nog na, nog steeds, na een maand nu. Zelfs vanaf mijn beslissing om de tocht met Eli te ondernemen is er een onderstroom in beweging gezet waar ik nog steeds op kan voortdrijven. Dankjewel Eli, voor je begeleiding, je rust en eenvoud, je helderheid en ruimte…

-Christophe-

Een hele dag op tocht, de natuur en bossen in. Je moet het ervaren want ik kan het je niet uitleggen. Ik brouw tochten op maat, met de aandacht op jouw vraagstukken, zorgen, gevoelens, twijfels, en vooral, de lagen die daar onder spelen. Intensiteit, kern, diepgaand, helderheid, ruimte en veiligheid zijn woorden die ik bij iedereen die de tocht ondernam, hoor terugkomen. Hoe het beweging brengt vanaf de beslissing tot maanden na de tocht.

Het is niet ‘zomaar’ een wandeling, het is een diepe trektocht doorheen alle lagen van je eigen Ziel en verhaal. De bomen en de spirit van het landschap ondersteunen je tijdens de tocht. En ik sta nabij, om stilte te bieden, vragen te stellen, te spiegelen, door te vragen, mee te zoeken, te confronteren en transformatie te faciliteren. Dat allemaal in warmte en geborgenheid en ‘niets dat moet’. Allemaal op jouw tempo en afgestemd om jouw unieke zijn.

Ik ben uiterst dankbaar om deze processen te mogen begeleiden en getuige te zijn van deze bewegingen in en rond mensen. Van hun openheid en moed, hun kracht en kwetsbaarheid.

Voel jij ook een nieuwsgierigheid, een roep, wil je je ook graag wagen aan een onderdompeling? Voor een paar uur, een dag of meerdaagse? Of ben je nieuwsgierig maar heb je eerst wat vragen en bedding nodig voor je de stap wil wagen? Geef me een seintje aan [email protected] … ik antwoord graag en nodig je uit… Aho.

Meer info op : https://www.thelandofar.be/aanbod/sjamanistische-tochten/

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven