De Weg van het Woud

‘As I gaze through the giants and meet the rays of sun…
I realise… I am home’

-Eli-

Wat

Als je dit pad kiest, stap je een wereld binnen van verwondering en magie. Je kan het vergelijken met een Medicine Walk, maar dan overdag. We trekken samen de natuur in, weg van de begane paden. Je gaat op verschillende manieren aan de slag met een topic of vraagstuk in je leven.. Dat kan een thema zijn waarin je jezelf voelt vastzitten en beweging wil. Het kan een vraagstuk zijn waar je mee worstelt en een nieuwe kijk op wil. Het kunnen schaduwkanten zijn die het licht willen zien en zich als groeiproces aandienen. Je engageert je om je in een diepgaande tocht onder te dompelen.

Tijdens deze intense tocht pluk ik uit verschillende eigen ontwikkelde methodieken. Een gechanneled orakel met krachtsymbolen, affirmaties en open vragen, brengt je hoofd, hart en ziel weer op één lijn. De zelf  gecreëerde boomkaarten en boom-mandala’s brengen je op een subtiele manier naar krachten in jezelf.  Trancejourneys en boomreizen geven je een inzicht in een groter geheel. GaldR transformatie brengt beweging en omkeer in je leven. Rust en ritueel geven je ankerpunten en houvast, pijnen en verdrieten kunnen en mogen gezien en gehoord en gevoeld worden,…

Elke tocht is dus uniek en op jou afgestemd. De spirits van de natuur schenken je de nodige stilte en rust om tot je kern te komen. Het onschuldige nieuwsgierige kind in mezelf stelt je de vragen die nodig zijn om je eigen handleiding te kunnen schrijven. De ervaren oude wijze in mezelf voelt aan wat er nodig is van ruimte en ritueel om processen opgang te brengen en te laten stromen.
Uiteraard vinden deze tochten steeds in de natuur plaats, door weer en wind in elk seizoen. Hoe het weer zich presenteert maakt deel uit van het proces.

Voor jou als je…

  • op een actieve manier spiritueel inzicht verwerven
  • op een kruispunt in je leven en wil meer helderheid voor jezelf
  • met een vraagstuk of thema in je leven aan de slag op een vertragende en diepgaande wijze
  • oprecht en authentiek contact wil met jezelf, de ander en de natuur
  • nood hebt aan loslaten en ritueel in buitenlucht tussen de kracht van bomen en ondergrond
  • je innerlijk kind vrij laten en ruimte geven en open wil ontdekken hoe jou ziel vibreert in connectie met het bos
  • op een serene manier plaats en ruimte wil ervaren en creëren voor rouw en verdriet in je leven
  • steun zoekt en een stille getuige in processen van verlies en afscheid nemen in het leven

Praktisch


Voor een tocht trek je best 2 tot 3 uur uit. Samen rondtrekken daar is een minimum van 2 uur nodig (€60). De duur van de tocht kan samen besproken worden. Dat varieert van minimum 2 uur tot een meerdaagse. Voorzie na de tocht en eveneens de week nadien een rustige planning. Dit traject is een intense ervaring, die zeker nog een hele poos nawerkt. Om dit proces ten volle tot zijn recht te laten komen is het aan te raden genoeg tijd te nemen zowel onmiddellijk na de tocht als ik de week nadien.

In de woorden van …

Enkele sfeerbeelden

Scroll naar boven