Agenda

Ceremonie

Wil je zelf graag een ceremonie organiseren rond een specifiek thema? Het project ‘Beyond Borders’ uitnodigen voor jouw groep? Een sjamanistische ceremonie of healingcirkel? Dan begeleid ik graag je groep met magische klank, helende woorden, liederen van troost, …

Voorproefjes van zulke klanken kan je hier op de site vinden. Alle songs vind je op spotify bij het artiestenprofiel : the land of äR

Neem gerust contact met me op als je je geroepen voelt!


Tipi Time

Een tipi, een kacheltje, een trancejourney avond In een warme cocon, binnen en toch buiten. Samen rond het kacheltje, rond het gemeenschappelijk gebrouwen altaar. Momenten van meditatie en delen, kruidengeuren en thee. In een warme veilige cocon samen journeyen en samenbrengen. Elke ’tipi time’ is een gathering in kleine groep (max 4 personen) rond een thema. Het enige dat vastligt is de structuur… het thema valt me steeds via spirit op het laatste moment toe.

Altaar en smudge ronde, talking stick ronde, journey time en deelronde bij een kopje warme thee.

Waar

Lommel Centrum

Wanneer

Van 20 – 21 uur op :

Maandag 25 maart

Woensdag 24 april

Woensdag 22 mei (in optie)Praktisch

Parkeren kan in het doodlopende straatje. Bij inschrijven krijg je vooraf wat voorbereiding, wat mee te brengen voor het altaar etc…

De plaatsen zijn beperkt.

Bijdrage

10 €


Reizen met Runen/journey avond

We komen samen om te reizen rond het heilige altaar.
We proeven van de krachten van het Elder Futhark. Deze oer oude krachtsymbolen worden al honderden jaren gebruikt voor intenties, kracht en divinatie en helingsdoeleinden.

We gaan op toegankelijke en zachte wijze aan de slag met de spiritkracht van de oude runen.

Runen zijn zeer krachtig en niet subtiel, voel goed in of het je roept op dit moment. Voel je het trekken en roepen, wees welkom!

Een avond vol intensiteit en verdieping, openen we de deuren naar deze magische weg van de Noordse Magie.

Waar

FehRuz te Leopoldsburg

Wanneer

23 mei 20 – 21 uurPraktisch

Schrijf je per mail in om je plaats te vrijwaren. Je krijgt dan ook nog wat voorbereidende info mee.

Bijdrage

€15


Gifts of the forest

Magische fluisteringen uit het plantenrijk, een try out.

Planten, kruiden, bomen…. het zijn onze broeders en zusters, helers en leermeesters.

Jeroen de plantenhoeder neemt je gretig mee op pad vol vertellingen, legendes, bereiding en gebruik en kennis over planten en kruiden. Eli de troubadour nodigt je daarna uit om dieper te duiken en de spirit energie van planten te ontdekken en in te voelen.

Een momentum van verbinden met de natuur op dieper niveau. Van kennisoverdracht tot oude legendes die je verbinding openen. Van legendes tot spirit ontmoetingen met de plantengidsen waar je in een journey je eigen unieke verbindingen, ritueel en affirmaties van de betreffende plant ontvangt.

Waar

Lommel

Wanneer

OPGELET! VERPLAATST NAAR 25 MEI 14 – 16 uur te Lommel in centurm Orion, Lepelstraat 200..Praktisch

Het dynamische duo dat al 20 jaar samenwerkt in broederschap heeft nieuwe ideeën en plannen. We geven 2 try outs en daarna voelen we in hoe de weg van dit pad verder wandelt en ontvouwt! Wees welkom om mee te delen en genieten van deze try out!

Concrete info rond welke planten we behandelen in de sessies volgen nog

Bijdrage

€20 per persoon


Beyond Borders Gathering : het Veld van Voorouders

Een dag voor wie nieuwsgierig is en intens wil duiken in journey time en en verbinden met elkaar en het ancestrale veld.

Een dag voor wie nood heeft aan sereen samenzijn en samen mee ritueel wil dragen. 

Een momentum van samen zijn met gelijkgestemden.

Een dag van delen van het levensweb en de draden helen.

Een dag vol eenvoud, rust, stilte en verdieping. 

Een dag authentiek delen, vertragen en magie.

We delen de sacred stones ceremonie, ontmoeten elkaar diepgaand vanuit het delen van verhaal, geschiedenis, spirit van het landschap, het verbinden van thuisgronden en journeys naar eigen gidsen en een ceremonie voorouders van de toekomst. We nemen een momentum om samen mee te trillen op het levensweb en als stille getuige het werk van de Nornen te ondersteunen. 

Meer info rond het project vind je onder de rubrieken van Beyond Borders op deze website.

Waar

Huis Over Grenzen Lommel

Wanneer

21 juli 2024 van 10 – 17 uurPraktisch

Breng eigen lunchpakketje en drank mee. We gaan ook buiten op tocht, dus kleed je naar het weer van de dag. Bij definitieve inschrijving krijg je nog wat voorbereidende info.

Max 20 deelnemers

Bijdrage

€45


De weg van de Vrede (bezinningstocht)

‘De weg van de vrede’  …. zo heet de wandeling die ik jullie graag wil aanbieden. Een wandeling van een vijftal kilometer die start en eindigt aan het huis over grenzen. Eveneens een plaats van vrede over de grenzen heen. 

Ik bied tijdens deze tocht doorheen bos en veld een wandeling, bezinningstocht met onderweg opdrachten en momenten van innerlijke stilte om op verschillende manieren de vrede in jezelf, tussen elkaar, met het landschap te gaan ontdekken en invoelen.

De dialoog met jezelf aangaan, reflecteren en mijmeren, sjamanistische journeys, korte schrijfoefeningen, ,… het is een combo van op verschillende manieren onderweg te zijn met jezelf en de ander.

Uiteraard is vrede een dynamiek, innerlijk en ook tussen mens en al om zich heen. We eindigen de tocht met een korte innerlijke reis naar de ‘voorouders van de toekomst’  ..

Maw een totaalbeleving en tocht voor zij die graag innerlijke ontdekkingen willen doen en de eigen manier van verbinden met zichzelf en anderen willen exploreren.

Meer info rond het vredesproject vind je onder de rubrieken van Beyond Borders op deze website.

Waar

Huis Over Grenzen Lommel

Wanneer

Zondag 18 augustus van 10 – 12 uur. Hou daarbij rekening dat in het bos de tijd anders loopt dan in de wereld en het dus wat kan uitlopenPraktisch

We gaan op tocht, dus kleed je naar het weer van de dag. Zo je dat wenst, breng water en een versnapering mee voor onderweg.

Bijdrage

Vrije bijdrage

Scroll naar boven