Beyond Borders Verloren Dorp

(English below) Met een rugzak vol gedichten en zegeningen trok ik naar het verloren dorp in de Eifel. Een ijzige ochtend met bijtende koude wind en mist, de kraaien mij begeleidend. Hoe wonderlijk verwelkomend waren de unieke bomen en restanten van huisjes in de groene grauwe ochtend. Jullie woorden en poëtische gebeden werden warm onthaald. Bij de eik mocht ik de ogham klanken brengen en de zon brak toen door en scheen zijn gouden stralen over het dorp, mijn hart verwarmend. De bijzondere oude beuk aan het voormalige schooltje ontving de ‘draagvlak’ zegening als hoeder van deze plek. Het olijke trio op de top van de heuvel wou meerdere zegeningen ontvangen en zo weer uitdragen… Het lieve kerkje is nog steeds een plaats van samenkomst en gekoesterd schuilen. Dank aan allen die afstemden en hun hart schonken aan deze prachtige streek vol harte-verhalen. Aho.

With a backpack full of poems and blessings I kiked through the lost village in the Eifel. A frosty morning with cold wind and fog, the crows accompanying me. How wonderfully welcoming were the unique trees and remains of houses in the green gray morning. Your words and poetic prayers were warmly received. At the oak I was allowed to perform the ogham sounds and the sun broke through and shone its warm rays over the village, warming my heart. The quirky old beech tree at the former school received the ‘support’ blessing as guardian of this place. The roguish trio at the top of the hill wanted to receive and spread several blessings… The sweet little church is still a place of gathering and soothing shelter. Thanks to all who tuned in and gave their hearts to this beautiful region full of heartfelt stories. Aho

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven