Stevige Stam, Stevige Stem

Lieve mensen,

Een open en vrijblijvende vraag…

Ik merk dat op mijn pad de laatste dagen, bijna dagelijks iemand de rechtstreekse of onrechtsreekse hint laat vallen à la ‘ik zou zo graag meer stem gebruiken tijdens mijn sessies of helingswerk, maar ik durf niet goed,…’

Allerlei varianten van goesting in stem, van een kriebel die stopt bij de keel….

Ik neem heel graag de hints van het universum ter harte. Vandaar de vrijblijvende oproep, als het triggert, als het je roept… geef me een seintje… bij genoeg mensen weet ik dan dat ik het pad samen met jullie verder kan ontvouwen…

Ik ben laaiend enthousiast om voor coaches (en anderen met wat ervaring in sjamanistisch werk) die met stem en magie aan de slag willen een ontdekkend en versterkend pad mee uit te stippelen.

Ik pluk uit de rugzak creatieve en speelse stem vormen, stemtechniek. Het bieden van een veilige maar toch uitdagende groeisetting als ervaren vormingswerker. Plus ik werk graag verdiepend en intens door… dus verwacht je vooral aan verbinden met de rune ansuz ‘de adem der goden’, een vleugje GaldR, helend stemwerk en ritueel stemwerk., werken met eigen krachtsongs…. kortom je eigen klankbord worden 😉

Ik ben er om je je eigen stem te laten ontdekken, je eigen kracht in te zetten, je eigen klanken stromend te laten spreken en klinken… ieder heeft een uniek stemgeluid en eigen zielen lied…..

Concreet qua data etc is het pad nog niet. Mijn enthousiaste zelf, kent het te hard van stapel lopen 😉 , dus ik temper en kijk of er gegadigden zijn die dit pad mee willen ontdekken. Dat is deels in groep maar kan ook individueel, of een combo van beiden

Voel je het trekken en kriebelt de roep… geef me dan vrijblijvend een seintje… dan hou ik je op de hoogte …

Wie een voorsmaakje wil van mijn klanken als unieke zelf… is welkom op de shamanic music pagina

Tot klank!

[email protected]

Ontvang mijn dagboek in je mailbox.

Scroll naar boven